maanantai 5. syyskuuta 2016

PIROK Sastamala 4.9.2016

Eemelin veljessarjan näyttelymenestys sen kun jatkuu. 

FI*Waputtaren Emeljan
Sastamalassa oli sunnuntaina PIROKin näyttely, johon osallistui myös Eemelin veli FI*Waputtaren Emeljan. Tämä näyttely oli siinä mielessä erilainen, että siellä oli mahdollisuus osallistua saman päivän aikana kahteen arvosteluun - näin ollen oli mahdollisuus myös kahteen sertiin. 

Joko mennään!
Emeljan on vielä leikkaamaton ja näin ollen kilpailee avoimessa luokassa.Sillä oli jo kaksi CAC sertiä, joten toiveissa oli saada kolmas CAC serti ja sitä myötä Champion titteli. 
Ja sellainenhan sieltä tuli. Kaskelan katit onnittelee!

Päivän saalis.
Tämän jälkeen tehtiin nopeasti ilmoitus valmistumisesta sihteeristöön ennen seuraavaa arvostelua. Ja kuinka ollakaan toisen arvostelun jälkeen kotiintuomisina seuraavasta Champion-luokasta oli  CACIB serti.

Komeita ruusukkeita taas Pirokilla.
Sunnuntaina paneelissa nähtiin myös eurooppalaisia, kun Mäkikatin Pikasso ja Sireenin Aamunkoi valittiin tuomarin parhaiksi.
 
Kokenut näyttelykävijä osaa ottaa häkissä myös rennosti.
Eemelin veljistä yksi on saavuttanut Premier-tittelin ja toinen on nyt Champion, joten eiköhän meidänkin ole aika käydä kuulemassa, mitä tuomarit ovat kissoista mieltä. Tällä hetkellä tähtäimessä onkin lokakuun näyttelyt, mutta niistä lisää myöhemmin.


 Kuvat: Terhi Tiittanen

1 kommentti: