sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kissojen järjestämä lisäarvonta

Perjantain postauksessa julkistettiin arvonnan voittaja ja mukana oli myös video, mistä kävi ilmi että kissoja ei kiinnostanut arpominen silloin lainkaan. 


Suoritin arvonnan siis itse. Olin jättänyt arpalipukkeet laatikkoon, koska ajattelin että ne voi polttaa kun seuraavan kerran laitetaan takkaan tuli. 


Lauantaina aloin sitten siivoamaan ja mitä löysinkään. Kaikki muut laput olivat edelleen laatikossa, mutta täsmäälleen yksi lappu oli noin kahden metrin päässä erillään. 


Mitä tästä muuta voisi päätellä, kuin että kissat olivat suorittaneet oman arvontansa. Että kyllä he osaavat sen tehdä, ajankohta perjantaina ei vain ollut suotuisa. Noin arvokkaaseen tehtävään täytyy olla tietysti oikea fiilis, ei sitä voi suorittaa miten saattuu. 


Tämän johdosta päätin, että tokihan myös kissojen tekemän lisäarvonnan voittaja pitää palkita. Ei kun kyselemään Waputtaren kasvattajalta, että löytyisikö häneltä vielä joku toinenkin palkinto. 


Ja löytyihän sieltä, ihana pieni kangaslaukku, jossa on Vappu-kissan kuva. Kuten ehkä oivallatte kasvattajanimi juontaa juurensa juuri tähän kissaan, vaikka Vapulla ei jälkeläisiä olekaan. Sitten jännitys tiivistyy... kuka onkaan tuo lisäarvonnan voittaja...


...Birgit Bikken pilttuusta. Onneksi olkoon!!

4 kommenttia:

 1. Vallan mainiota omatoimisuutta! Onnea Birgitille!

  VastaaPoista
 2. Voihan jummi!! Kyllä kisut vaan on aika epeleitä :) Olen hyvilläni tästä "kommelluksesta" ja kiitän kovin!! Ihanat kisut!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Aivan ihana arvontatarina! Kissat ovat ihania velmuja :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kissat, onnea voittajalle!

  VastaaPoista