maanantai 29. helmikuuta 2016

Näyttelyhäkin tuunaus

Kun hankin oman näyttelyhäkin, ideana oli, että nyt pääsen helpommalla kun ei tarvitse alkaa ompelemaan verhoja jne. Mutta miten sitten kävikään... Häkki näytti kovin tylsälle sellaisenaan, joten ei muuta kuin kangaskauppaan ja tekemään häkistä hieman kotoisampi.

  
Aluksi halusin peittää häkin sivuilla olevat verkot, koska näyttelyjen normihäkeissäkin sivut peitetään verhoilla ja usein on vielä pahvit häkkien välissä. Tämä häkki tuntui kovin avonaiselle sellaisenaan.


 Tein siis päätyihin musta suojat, jotka kiinnitin hauskoilla kissanapeilla. Nämä saa sitten kätevästi pois tarvittaessa.  
 


 Ompelukoneeseen en ole ikuisuuksiin koskenut, joten hieman jännitti mitenhän ompelu sujuu, ja saisinko koko koneen edes toimimaan.


Mutta mikäs siinä kun on apujoukkoja saatavilla ja työn laatua tarkkaillaan tiiviisti.

 

 Päätyosien lisäksi tein häkin alustoihin vaaleat päälliset sekä kapean verhon häkin keskelle antamaan hieman suojaa. Lisäksi häkin etureunaan saa noilla samoilla napeilla kiinnitettyä pienet kangasuikaleet, myös tuomaan hieman suojan tuntua kissoille. Päällystin myös pienen pahvialustan, joita meillä käytetään paljon nukkumisalustana, siistillä kankaalla. Näin sekin voidaan ottaa näyttelyyn mukaan tuomaan kotoisuutta.
 Ja tällainen siitä sitten tuli.

 Mielestäni ihan kiva muutos parempaan.
Ennen
Jälkeen

 Ja uudistettu häkki sai myös ihan hyvän vastaanoton kohderyhmältä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti