maanantai 23. toukokuuta 2016

Anselmi ajokortti-iässä?

Anselmi 10kk
Eilen Anselmi täytti 10kk. Eli näyttelykielellä se ei ole enää pentu, eikä nuori vaan aikuinen kissa. Rotukissana se osallistuisi avoimiin luokkiin kilpailemaan aikuisten kissojen kanssa. Itse vertaisin tätä ihmisten täysi-ikäisyyteen. 18-vuotias on täysi-ikäinen lain silmissä, mutta ei ehkä ihan vielä oikeasti aikuinen. Kasvua tulee tapahtumaan vielä paljon - niin fyysisesti kuin henkisesti.

Oikeasti jos verrataan kissan ikää ihmisen ikään, niin vuoden ikäinen kissa vastaa n. 15-vuotiasta, toki paljon on yksilöllisiä eroja, niin kissoissa kuin ihmisissä.


Anselmista on kehittynyt oikein komea kolli, painoa on tällä hetkellä 5kg ja pää alkaa olla jo aika kivan muotoinen. Mielenkiintoista nähdä kuinka iso kissa siitä tuleekaan. Anselmi menee kyllä kokonsa puolesta jo ihan täysikasvuisesta.


Nyt sitten odotellaan treffejä. Astutuslupa ei ehtinyt käsiteltäväksi edelliseen hallituksen kokoukseen, joten nyt odottelemme seuraavan kokouksen päätöksiä. Tuo kokous pidetään 14.6. eli kolmen viikon päästä. Kun saamme tiedon päätöksestä ja toivottavasti treffit järjestymään, aletaan miettiä seuraavia siirtoja: Milloin Anselmi menee noviisinäyttelyyn, leikataanko se vai laitetaanko implantti?
Paljon mietittävää meillä vielä edessä.

Mutta siihen asti nautitaan ihanista kesäpäivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti