sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

EURO 2016 kisat jatkuu

Futistietäjä #1
 Jalkapallon EM-kisat ovat kestäneet reilun viikon, joten on aika hieman kerrata miten meidän futistietäjät ovat pärjänneet veikkauksissan. Täytyy sanoa, että kisojen seuraaminen on huomattavasti jännittävämpää nyt. Itse pelejä en jaksa edelleenkään juuri katsoa, mutta lopputulokset kiinnostaa kovasti!


Eemeli on ollut ihan huippuvedossa arvaustensa suhteen. Tähän mennessä kaikki arvaukset täysin oikein! Tämän ansiosta myös Veikkaukselle laitetut vedot ovat voiton puolella. Tuskin maltan odottaa miten käy, kun päästään alkulohkovaiheesta eteenpäin. Eemelin kannattama Italia vahvisti jatkopaikkansa jo, ja myös Belgia on pelannut ihan Eemelin arvioiden mukaisesti. 

Anselmilla oli sen sijaan huomattavasti uhkarohkeampi lähestymistapa. Vahva usko Albaniaan ei valitettavasti ole tuonut osumia, vaikkakin täytyy sanoa, että Albania on pelannut loistavasti ja ollut hyvin lähellä voittoja. Molemmissa peleissään se on joutunut tappioasemaan vasta ihan viimeisillä minuuteilla. Jos Anselmin veikkaukset olisivat osuneet oikeaan, kertoimet olisivat olleet todella hyvät. Joten Anselmilla on selvästi ollut panosten maksimointi mielessä. On Anselmillakin osunut yksi veikkaus oikein, joten hyvin tietoisia valintoja on tullut tehtyä.  

Ensi viikolla onkin vuorossa lisää veikkauksia, kun jatkoon menevät joukkueet ovat selvällä.

1 kommentti:

  1. Eemelillä on taito tassuissaan! Voisiko Eemelin saada lainaksi? Kävisimme vain kaupassa valitsemassa jonkin raaputusarvan.

    VastaaPoista