tiistai 8. marraskuuta 2016

Pennut poseeraa

Tänään on luvassa poseerauskuvia molemmista pentueista.

Aloitetaan Anselmin pennuista, eli 11-viikkoisesta Kalevala-pentueesta. Näiden pentujen luonne alkaa pikkuhiljaa paljastua, joten mukana myös pienet kuvaukset jokaisesta pennusta.


Aake: 
Viihtyy huomion keskipisteenä, on ennakkoluuloton ja viihtyy loistavasti myös lasten lähellä. Rakastaa kiipeilyä ja ajautuu aina välillä hauskoihin tilanteisiin. Hakeutuu vielä usein emon hoidettavaksi.Elma: 
Ketterä ja rohkea tyttö. Leikin aikana haluaa olla keskipisteenä, mutta vetäytyy mielellään rauhallisiin paikkoihin lepäämään. 


Enni: 
Hiljainen kaunokainen, joka kuitenkin osaa puhuakin, jos asiat eivät mene hänen tahtonsa mukaan. Nukkuu mielellään ihmisten touhujenkin keskellä, eli ei vetäydy omiin oloihin. Viihtyy myös perheen vanhempien kissojen luona. Mimilia: 
Pikkuvanha pohdiskelija. Viihtyy omissa oloissaan enemmän kuin muut pennuista. Rakastaa korkeita paikkoja ja kiipeilyä. Ukko: 
Hassunhauska kaveri, joka on aina valmiina leikkimään. On erittäin ihmisrakas ja nukkuu mielellään sylissä tai ihmisen vieressä peiton/viltin alla. 
Ja sitten on vuorossa Eemelin pennut, eli kohta 4-viikkoinen Mohikaani-pentue. 
Nämäkin ihanaiset ovat jo kasvaneet hurjasti. 

Tea Tarina

Ivano

Irene

Maffeo

Matteo

Penelope
3 kommenttia:

  1. Jos osaisin, kirjoittaisin tähän sen huokauksen, jonka tämä kaikki söpöys näissä kuvissa meikäläisestä pihalle laittoi. Aivan ihania kissoja jokainen. ♥

    VastaaPoista
  2. Niin söpöjä, niin söpöjä :)

    VastaaPoista