perjantai 12. helmikuuta 2016

Tästä se alkaa


Nimittäin valmistautuminen näyttelyihin. Eilen saapunut paketti sisälsi VIPstoren Duo näyttelyhäkin!
Pohdin kauan ostanko oman häkin näyttelyihin, mutta tuollainen kaksoishäkki vain vaikutti niin toimivalta ratkaisulta, että ajattelin kokeilla. Tämä on siinä mielessä kätevä, että sen saa sekä yhden, että kahden häkin kokoiseksi, eli toimii myös yhden kissan kanssa. Lisäksi ei tarvitse miettiä erillisiä verhoja, ja onhan se ehkä hieman kotoisampi, kun on kuitenkin tutut hajut mukana.


Toki kyseessä on kangashäkki, joten ihan ylenpalttista riehumista tuo ei kestä. Lisäksi Eemeli osoitti suurta mielenkiintoa vetoketjuja kohtaan, eli ilmeisti jonkinlainen varmistus noihin on hyvä laittaa että pysyy kissat tallessa sitten tositilanteessa. Takana häkissä on läpinäkyvät muovi-ikkunat, jotka voi olla myös peitettynä, etupuolella on kangasverkkoa.


Häkkiä voi säilyttää ja kuljettaa kätevänoloisessa kantokassissa. Häkki oli helppo avata, mutta saa nähdä miten saan sen kasattua uudelleen kassiin.


Häkin sivuilla on paljon taskuja ja mukana on yksi alusta ja yksi riippumatto. Mutta meidän kissat alkaa olla jo sen verran painavia, että tuo riippumatto todennäköisesti toimii meillä vain mattona lattialla. Vaikka se kyllä antaisi mukavasti suojaa tarvittaessa juuri näyttelyissä.


 Kissat ottivat häkin mielenkiinnolla vastaan. Ja toki hieman piti sitten leikkiäkin.

 Mutta ehkä kaikkein parasta kissojen mielestä tässäkin lähetyksessä oli pahvilaatikko... Posti toi myös Virkon S desinfiointiainetta, jota varmasti näyttelyissä tarvitaan, vaikka oma häkki onkin. Ja onhan tuo kätevää ainetta myös kotona, esim. hiekkalaatikon desinfiointiin. Tehoaa todella moniin taudinaiheuttajiin, mutta on silti turvallista käyttää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti