maanantai 18. heinäkuuta 2016

Jämsän näyttelytunnelmia (KES-KIS 16.-17.7.2016)

Viime viikonloppuna Jämsässä oli Kes-Kisin järjestämät kissanäyttelyt ja vaikka emme itse olleet paikalla, riitti meillä jännitettävää. Eemelin veli FI*Waputtaren Teppana oli nimittäin siellä, ja jos kaikki menisi hyvin, voisi Teppana olla ensimmäinen veljessarjasta, joka saavuttaa tittelin. 

FI*Waputtaren Teppana (EUR n 03)

Ja voi miten hienosti näyttelyssä menikään. Lauantaina tuli CAP serti tuomari Natalia Sidorovalta ja Teppana pääsi myös tuomarin parhaan valintaan. Kilpaileva kastraattiuros, burma FI*Millamarin Hoo Moilanen, vei voiton sillä kertaa.

Lauantain tuloksena CAP serti.
Myös sunnuntaina Teppana sai sertin, tällä kertaa tuomarina oli Anna Wilczek ja sen myötä valmistui Premioriksi! Onnittelut Teppanalle ja omistajalle.


Mutta menestys ei jäänyt tähän. Tällä kertaa Teppana valittiin tuomarin parhaaksi kastraattiurokseksi! Todella hieno tulos, aina yhtä upeaa kun eurooppalainen pääsee paneeliin.

Komeat palkintoruusukkeet.

Myös lauantaina paneelissa oli eurooppalaisen rodun edustajia.  FIN*Casimirrin Eulalia oli Elin Hoffnerin paras kastraattinaaras ja FIN*Sini-Diivan Doris Natalia Sidorovan paras veteraaninaaras. Onnittelut myös näistä upeista suorituksista!Ruusukkeiden väriloistoa.
Teppana edustaa hienosti eurooppalaisia valkolaikkuja.

Ja kovin lähellä Teppana oli myös näitä pääpalkintoja!

Teppana ottaa näyttelypäivät rennosti.
 
Valmistautumassa paneeliin assarin kanssa.
Paneelissa tuomarit vertasivat Teppanaa ja ocicat FIN*Moosegrove Conquistatorea

Ocicat vei voiton, mutta upea suoritus nuorelta Teppanalta, joka on vasta 11kk ikäinen.
 Toivottavasti menestystä riittää jatkossakin kaikilla veljeksillä!

Kuvat: Maaria Numminen

1 kommentti: