sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Porokin näyttely Kempeleessä 2-3.7.2016

Tänä viikonloppuna oli kissanäyttely Kempeleessä Porokin järjestämänä. Itse en valitettavasti päässyt paikan päälle, mikä oli harmi, sillä eurooppalaiset valkolaikut olivat komeasti edustettuna. 

Eemelin veli FI*Waputtaren Emeljan.

Paikkalla oli Eemelin veli FI*Waputtaren Emeljan, Eemelin isä Taneli ja lisäksi Eemelin kasvattajan noviisikissa Tarina. 

Eemelin isä Taneli.

Eemelin kasvattaja on erittäin taitava käsistään ja näyttelyssä kissoilla olikin tyylikkäät uudet verhot, ja aivan ihanat pesät, mitkä näkyvät Tanelin ja Tarinan kuvissa. Hän valmistaa tuotteita myös myyntiin, joten jos kiinnostuitte täältä löytyy lisätietoja

Tarina upeassa uudessa pesässä.


Eemelin veli oli hakemassa ensimmäisiä sertejään, ja kotiin viemisinä tulikin hienosti CAC sertit molemmilta päiviltä. Myös Eemelin isä sai molempina päivinä CAPIB sertit. Tarina osallistui lauantaina veteraaniluokkaan.


Näyttelystä tuli saaliina upeita Porokin ruusukkeita.

Emeljan ja Taneli pääsivät myös mukaan tuomarin parhaan valintaan, mutta nominoinnit menivät tällä kertaa muille kissoille. 

Emeljan tuomaripöydällä.
Käytös hyvin samanlaista kuin Eemelillä.

Taneli tuomarin parhaan valinnassa.

Tarina arvosteltavana.

Eurooppalaisia valkolaikkuja onkin näkynyt aika monessa näyttelyssä, kun veljeksistä peräti kolme niissä käy. Jos tulette näyttelyyn, tarkistakaa ketä luettelosta löytyy ja tulkaa tutustumaan ihan livenä.

Postauksessa olevat kuvat ovat Terhi Tiittasen ottamia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti