keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Making of - JalkapalloveikkausKuukauden ajan Kaskelassa seurattiin jalkapallon EM-kisoja ja pääosassa oli tulosveikkaus. 
Spontaanisti alkunsa saanut idea oli yllättävän toimiva ja ehkä tuottoisakin.

Suuri futistietäjä.


Tässä hieman statistiikkaa.

Anselmilla meni peleistä 7/17 täysin oikein ja Eemelillä 9/17. 
Kokonaisuutena pelit tuottivat 31% voiton. Anselmin veikkaukset olivat juuri ja juuri plussan puolella 3%, mutta Eemelin peleissä tuottoprosentti oli huimat 63%.

Varman päälle pelaava.

 Sitten veikkauksen taustoihin. Paljastettakoon sen verran, että vaikka veikkaukset olivat ihan aidosti kissojen tekemiä, niistä otetut kuvat ovat lavastettuja. Aluksi minulla oli tietysti tavoitteena kuvata aidot valintatilanteet, mutta tämä osoittautui käytännössä mahdottomaksi. Näin ollen paremmaksi taktiikaksi osoittautui veikkausten teko ilman kuvaamista ja sitten jälkikäteen otettiin tilanteeseen sopivat kuvat. 


Siis näitäkö vaan riittää ja riittää...

Kuten voitte arvata, onnistuneiden kuvien ottaminen on välillä haastavaa, vaikka mallit olivat mukana ammattilaisen ottein. Tässä muutama otos, jotka eivät päätyneet lopullisiin veikkauskuviin, jotka julkaistiin instagramissa aina ennen pelejä. 

Ai meni vähän pitkäksi vai?Oisko tässä sulle ilmettä kuviin!


Eiks tää ollut jo tässä?


Kumman mä näistä valitsinkaan?Mutta kun mä haluaisin olla näiden molempien lappujen päällä!
Voitaisko me vähän sekoittaa näiden järjestystä?Näillä lapuilla voisi vähän leikkiäkin.Aika siisti varjo mulla, eikö totta!Hei! Anselmilla on tuolla jotain jännää!

Mutta osaan mä poseerata tyylilläkin!

2 kommenttia:

  1. Tämä on kissaennustus hyvä idea, jota voi sitten soveltaa fudiksen MM-kisoissa 2 vuoden päästä. Miellä meni ihmisen arvelut/vedot hyvin, koska veikattiin sekä Ranskaa että Portugalia turnauksen voittajaksi.

    VastaaPoista
  2. Ei hullumpi saavutus ensikertalaisille, MM-kisoissa nämä kissat on sitten jo ihan konkareita näissä veikkausasioissa :)

    VastaaPoista