torstai 19. toukokuuta 2016

Siitosuroksien elämää


Mitä, pääsenkö mä uudestaan sinne Lahteen?
Niin, siltä se nyt näyttää, että Eemelin treffit Dipin kanssa eivät jää yhteen kertaan. Eemeli tuskin pistää pahakseen, mutta tietysti tämä on pettymys meille ihmisille. 

Kyllä se Dippi on niin nätti tyttö...
Tällä viikolla Dipillä alkoi vastoin odotuksia kiima ja ilmeisesti ihan kunnollinen sellainen. Tämä siis mitä todennäköisimmin tarkoittaa että pentuja ei ole tulossa vaikka sinällään treffit menivät ihan käsikirjoituksen mukaan. Ehkä toinen kerta toden sanoo. Suunnitelmissa on nyt järjestää toiset treffit seuraavaan kiimaan jos/kun sellainen tulee. 

Toivottavasti silloin tärppää, kaikkien kannalta. Tietysti Dipille toivotaan kovasti pentuja, kun se kerran on sijoituskissa. Eemelille ei oikein ole muita morsianehdokkaita tarjolla, sekin olisi jotenkin harmi jos näin upea poika jäisi ilman jälkikasvua. Pitäisiköhän Eemeli ilmoittaa siitosuroslistalle?
Aina vaan Eemelin treffit ja Eemelin treffit!
Missä ne mun treffit viipyy?
Anselmin treffit siis odottavat lupaa Kissaliitosta. Toivotaan kovasti, että asia olisi käsitelty viime viikon hallituksen kokouksessa ja saisimme tiedon myönteisestä päätöksestä pian.

1 kommentti: