lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pannarivarkaita

 

Meillä tehtiin viikolla pannukakkua. Ihan koko pellillistä ei tullut kerralla syötyä, joten muutama palanen oli jätetty lautaselle. Toki muovin alle suojaan, sillä oli pieni epäilys, että se saattaisi kissoja kiinnostaa. 

Sitten olikin tapahtunut jotain hirveää. Kun pannaripalat oli jätetty hetkeksi ilman huomiota, siellä oli käynyt joku/jotkut! Pari palasta oli revitty muovin alta lautaselta pöydälle ja palojen nurkkia selkeästi maisteltu. 
 

Tapahtumapaikan lähistöltä löytyi alla näkyvät kissat pesemässä naamaansa ja nuolemassa huuliaan, mutta he eivät kuulemma olleet nähneet eikä kuuleet mitään asiaan liittyvää. 


Myöskään liedellä näkyvistä tassunjäljistä heillä ei ollut valitettavasti mitään tietoa. 


Totesivat vain olevan harmi, että noin herkullisia paloja jäi noinkin paljon varkaalta/varkailta syömättä. Ja lisäsivät, että he vain olettavat kyseessä olevan erittäin herkullisen pannarin, heillä itsellään ei tästä tietenkään ole omakohtaista kokemusta.

Myöhemmin illalla Anselmi löydettiin samaiselta pöydältä, mutta hän vain kertoi tarkastaneensa ettei siellä ole varkaat käyneet uudestaan tekemässä tuhojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti