maanantai 11. huhtikuuta 2016

Aktivointikurssin 2. viikko

Mikä juttu tämä nyt on?

 Aktivointikurssi etenee, ja viime viikon uutuutena tutustuttiin kosketuskeppiin. Meidän kosketuskeppi ei ole ehkä kaikista hienoin, mutta koska aika ei riittänyt kaupoissa sopivien osien etsimiseen, käytin sitä mitä kotoa löytyi: loppuun koluttu huiska ja pääsiäismunan yllätyksen kuori. Eiköhän se aja asiansa, vaikka ei ehkä niin tyylikäs olekaan. Kosketuskepin ideana on, että kissa opetetaan koskemaan keppiin ja tätä voidaan sitten jatkossa käyttää apuna muissa tempuissa.


Sopiva namu löytyi!
 Viime viikolla mainitsin, että Anselmille sopivan herkun löytäminen oli vaikeaa, ja kurssin facebook-sivuilta sainkin hyviä vinkkejä. Vinkkien perusteella päätin kokeilla Coucou kuivattuja kananpaloja, ja ne saivat erinomaisen vastaanoton! Kananpalojen kuivaamista voisi kokeilla itsekin, mutta hyvä tietää, että myös kaupasta on saatavilla toimiva vaihtoehto.

Kosketuskeppi näytti olevan mieluisa.

Harjoittelua ei ehditty suurissa määrin tekemään, mutta tutustuttiin tosiaan tähän uuteen keppiin ja harjoiteltiin siihen koskettamista. Seuraava vaihe olisi yhdistää tähän sana, esim. koske, jolloin kissa oppisi koskemaan kepin päähän käskystä. Tämä siis vuorossa seuraavaksi.
 

Siis tuohonko pitäisi koskea...

Kiinni on...
  
... ja pysyy.


Katse kohteessa.
 
Ja tassuilla kiinni.
 
Eemeli erikoistui takajaloille nousemiseen ja kepistä kiinni pitämiseen.
 
Ja palkinnot oikein tehdystä suorituksesta maittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti