torstai 28. huhtikuuta 2016

Eemeli Eläinlääkärissä


Jaahas, mitäs täältä löytyy...

Kuten aikaisemmista postauksista on käynyt ilmi, myös Eemelillä on treffit lähiaikoina edessä. Sitä varten täytyy ottaa perusverikoe (FeLV, FIV ja veriryhmä). Näin ollen meillä oli eilen jännittävä reissu eläinlääkärille.

Anselmi lähti mukaan seuralaiseksi.
 Siltä otettiin verta jo viimeksi, joten nyt se sai vain tutkiskella paikkoja.

Joo-o, kyllä täällä näyttää olevan kaikki kohdallaan.
Sain taas ajan omalle lemppari eläinlääkärilleni, joka osaa hienosti käsitellä kissoja. Aluksi pojat saivatkin rauhassa tutustua paikkoihin, ennen kuin alettiin tositoimiin.

Eemeli, tuu kattoon! Täällä on joku kone!

Vitsit täällä on mielenkiintoista.
Aluksi verta yritettiin ottaa kaulasta, sillä se on yleensä hyvä paikka saada näyte otettua. Ikävä puoli siinä on se, että se vaatiin karvojen ajelua. Tästä taas Eemeli ei ollut lainkaan mielissään. Karvoja ei saatu tarpeeksi ajeltua, eikä kissaa haluttu stressata enempää kuin on pakollista, joten siirryttiin ottamaan näyte etutassusta. Eemeli ei kyllä tästäkään ollut erikoisen innoissaan, mutta näyte saatiin kuitenkin otettua.

Mitä ne sulle teki??
Näytteenoton jälkeen saatiin onneksi rauhassa jäädä huoneeseen rauhoittumaan. Eemeliltä otettiin "laastarikin" pian pois ja parka sai nuolla itsensä puhtaaksi. Pikkuhiljaa maistui taas herkutkin ja päästiin kotimatkalle suhteellisen hyvillä mielin.

Tuleeko sieltä taas joku??

Ei, se kävelikin ohi.
Tuloksia odotellaan ensi viikon alkuun, jolloin kaikki on Eemelin osalta valmista treffejä varten.
Pakko saada tämä tassu puhtaaksi.

Mä nuolen kans omaani, ihan vain henkiseksi tueksi.

Ja vihdoin päästiin kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti